Grande Bretagne. Food standards committee

Pays :Grande-Bretagne
Langue :anglais

Ses activités

Auteur du texte32 documents

  • 2nd Report on processed cheese and cheese spread

    Description matérielle : In-8°, 8 p.
    Description : Note : Ministry of agriculture, fisheries and food. Food standards committee
    Édition : London : H. M. Stationary office , 1956

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb33913396z]
  • Ministry of agriculture, fisheries and food. Food standards committee Report on antioxidants in food

    Description matérielle : In-8° (24 cm), 16 p. [Ech. int. 650-64]
    Édition : London : H.M. Stationery office , 1963

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb330299167]
  • Ministry of agriculture, fisheries and food. Food standards committee Report on claims and misleading descriptions

    Description matérielle : In-8° (24 cm), 48 p. [Ech. int. 1074-66]
    Édition : London : H.M. Stationery office , 1966

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb330299198]
  • Food standards committee report on emulsifying and stabilising agents

    Description matérielle : In-8°, 16 p.
    Description : Note : Ministry of Agriculture, fisheries and food
    Édition : London : H. M. Stationery office , 1956

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb339133948]
  • Food standards committee report on preservatives in food

    Description matérielle : In-8° (24,5 cm), 70 p.
    Description : Note : Ministry of agriculture, fisheries and food
    Édition : London : H. M. Stationery office , 1959

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb339133979]

Pages dans data.bnf.fr

Cette page dans l'atelier

Sources et références

Voir dans le catalogue général de la BnF

Sources de la notice

Pages équivalentes