Leeds symposium on food history and traditions (01 ; 1986)

Pays :Grande-Bretagne
Langue :anglais
Création :26-04-1986
Fin d'activité :26-04-1986

Ses activités

Auteur du texte2 documents

  • "Banqueting stuffe"

    the fare and social background of the Tudor and Stuart banquet, [proceedings of the]

    Description matérielle : VIII-159 p.
    Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , 1991
    Éditeur scientifique : Constance Anne Wilson

    disponible en Haut de Jardin

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb35530975x]
  • The appetite and the eye

    visual aspects of food and its presentation within their historic context, [proceedings of the]

    Description matérielle : IX-162 p.
    Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , 1991
    Éditeur scientifique : Constance Anne Wilson

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb35531021r]

Pages dans data.bnf.fr

Auteurs reliés

Cette page dans l'atelier

Sources et références

Voir dans le catalogue général de la BnF

Sources de la notice

  • "Banquetting stuffe" : the fare and social background of the Tudor and Stuart banquet, 1991

Pages équivalentes