Pays : | Grande-Bretagne |
Langue : | anglais |
Note : | Bibliothécaire à la Brotherton library de l'Université de Leeds (en 1991) |
ISNI : | ISNI 0000 0000 8162 9740 |
the fare and social background of the Tudor and Stuart banquet, [proceedings of the]
Description matérielle : VIII-159 p.
Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , 1991
Auteur du texte : Leeds symposium on food history and traditions (01 ; 1986)
disponible en Haut de Jardin
[catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb35530975x]visual aspects of food and its presentation within their historic context, [proceedings of the]
Description matérielle : IX-162 p.
Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , 1991
Auteur du texte : Leeds symposium on food history and traditions (01 ; 1986)
potable foods and stimulating drinks
Description matérielle : X-171 p.
Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , cop. 1993
Auteur du texte : Leeds symposium on food history and traditions (05 ; 1990)
eating with the Victorian, [Seveenth Leeds symposium on food history, April 1992]
Description matérielle : XVI-171 p.
Description : Note : Bibliogr. p. 166. Index
Édition : Stroud ; Dover (N.H.) : A. Sutton , 1994
Auteur du texte : Leeds symposium on food history (07 ; 1992)
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