Constance Anne Wilson

Pays :Grande-Bretagne
Langue :anglais
Note :
Bibliothécaire à la Brotherton library de l'Université de Leeds (en 1991)
ISNI :ISNI 0000 0000 8162 9740

Ses activités

Éditeur scientifique4 documents

  • "Banqueting stuffe"

    the fare and social background of the Tudor and Stuart banquet, [proceedings of the]

    Description matérielle : VIII-159 p.
    Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , 1991
    Auteur du texte : Leeds symposium on food history and traditions (01 ; 1986)

    disponible en Haut de Jardin

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb35530975x]
  • The appetite and the eye

    visual aspects of food and its presentation within their historic context, [proceedings of the]

    Description matérielle : IX-162 p.
    Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , 1991
    Auteur du texte : Leeds symposium on food history and traditions (01 ; 1986)

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb35531021r]
  • Liquid nourishment

    potable foods and stimulating drinks

    Description matérielle : X-171 p.
    Édition : Edinburgh : Edinburgh university press , cop. 1993
    Auteur du texte : Leeds symposium on food history and traditions (05 ; 1990)

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb36668556d]
  • Luncheon, nuncheon and other meals

    eating with the Victorian, [Seveenth Leeds symposium on food history, April 1992]

    Description matérielle : XVI-171 p.
    Description : Note : Bibliogr. p. 166. Index
    Édition : Stroud ; Dover (N.H.) : A. Sutton , 1994
    Auteur du texte : Leeds symposium on food history (07 ; 1992)

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb35859123k]

Pages dans data.bnf.fr

Auteurs reliés

Cette page dans l'atelier

Sources et références

Voir dans le catalogue général de la BnF

Sources de la notice

  • "Banqueting stuffe" / ed. by C. Anne Wilson, 1991

Pages équivalentes