Royal society of chemistry. Food chemistry group. GB

Pays :Grande-Bretagne
Langue :anglais

Ses activités

Éditeur scientifique6 documents

  • Agri-food quality

    an interdisciplinary approach, [proceedings of the international conference "Agri-food quality" held 25-29 June 1995 at Norwich, organised by the RSC Food chemistry group and the RSC Agriculture group]

    Description matérielle : 1 vol. (XIV-479 p.)
    Édition : Cambridge : Royal society of chemistry , cop. 1996
    Auteur du texte : International conference "Agri-food quality" (01 ; 1995 ; Norwich, GB)
    Éditeur scientifique : Royal society of chemistry. Agriculture sector. GB

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37550952z]
  • Biosensors for food analysis

    (the proceedings of a two day symposium )

    Description matérielle : VIII-200 p.
    Description : Note : Bibliogr. en fin de chap. Index
    Édition : Cambridge : Royal Society of Chemistry , 1998
    Éditeur scientifique : Andrew O. Scott, University of Leeds

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb375151853]
  • The chemistry of muscle-based foods

    [proceedings of a symposium]

    Description matérielle : VIII-330 p.
    Description : Note : Actes d'un symposium qui s'est déroulé les 9 et 11 septembre 1991 à la Queen University de Belfast. - Notes bibliogr. Index
    Édition : Cambridge : Royal society of chemistry , cop. 1992
    Éditeur scientifique : D. E. Johnston, M. K. Knight, David A. Ledward, Society of chemical industry. Meat panel. GB

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37401692d]
  • Food polymers, gels and colloids

    based on the proceedings of an international symposium organized by the Food chemistry group of the Royal society of chemistry at Norwich from 28th-30th March 1990

    Description matérielle : XI-575 p.
    Description : Note : Notes bibliogr.
    Édition : [Cambridge] : Royal society of chemistry , cop. 1991
    Auteur du texte : Spring symposia on food colloids (03 ; 1990 ; Norwich, GB)
    Éditeur scientifique : Eric Dickinson (chimiste)

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb373874578]
  • Functional foods II

    claims and evidence

    Description matérielle : XIX-243 p.
    Description : Note : Ouvr. publ. à partir d'une conférence organiséé par la British Nutrition Foundation et la Royal Society of Chemistry, 14-15 avr. 1999, University of London, Kent, GB. - Notes bibliogr. en fin de chapitres. Index
    Édition : Cambride : Royal Society of Chemistry , cop. 2000
    Éditeur scientifique : Judy Buttriss, Michael Saltmarsh

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb388308747]

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Sources et références

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Sources de la notice

  • Food polymers, gels, and colloids, 1991
  • LCNA (CD OCLC), 1993-03

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