Chi-Tang Ho

Country :États-Unis
Language :anglais
Note :Chimiste. - Spécialiste en agro-alimentaire. - Docteur en chimie de l'université de Washington, USA (en 1974). - Professeur au Department of food science, Cook College, Rutgers University, New Brunswick, N. J., USA (en 1992)
Variants of the name :Qi Tang He
其儻 何
ISNI :ISNI 0000 0001 1872 5139

Occupations

Éditeur scientifique11 documents

  • African natural plant products

    new discoveries and challenges in chemistry and quality

    Material description : 1 vol. (XIII-595 p.)
    Note : Note : Notes bibliogr.
    Edition : Washington : American Chemical Society , cop. 2009

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb42460231h]
  • Challenges in taste chemistry and biology

    Material description : XII-289 p.
    Note : Note : Ouvr. publ. à partir des actes du symposium : "Taste research : chemical and physiological aspects", qui s'est tenu à Boston, Mass., en août 2002. - Notes bibliogr. en fin de chapitres. Index
    Edition : Washington, DC : American Chemical Society , cop. 2004

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb39195089f]
  • Flavor chemistry

    industrial and academic research

    Material description : 1 vol. (X-180 p.)
    Note : Note : Notes bibliogr.
    Edition : Washington : American chemical society , cop. 2000

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb377558705]
  • Flavor chemistry of ethnic foods

    Material description : VIII,-272 p.
    Note : Note : Bibliogr. en fin de chap. Index
    Edition : New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers , cop. 1999
    Éditeur scientifique : Fereidoon Shahidi

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37556414g]
  • Flavor technology

    physical chemistry, modification and process

    Material description : XI-266 p.
    Note : Note : Bibliogr. à la fin de chaque chap. Index
    Edition : Washington, DC : American chemical society , 1995

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb375151346]

Auteur du texte1 document

  • Asian functional foods

    Material description : 1 vol. (XXI-647 p.)
    Note : Note : Notes bibliogr.
    Edition : Boca Raton, Fla. : Taylor & Francis , cop. 2005
    Auteur du texte : Fereidoon Shahidi

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb399620497]

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Sources and references

Sources

  • Documents by this author : Food extrusion science and technology / ed. by Chi-Tang Ho [et al.], 1992
  • Ouvrages de reference : LCNA 1987-1993
    NUC 1968-1972
  • Catalogues de la BnF : BN Service chinois

Variants of the name

  • Qi Tang He
  • 其儻 何

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