ISOPOW Practicum (02 ; 1994 ; Puebla, Mexique)

Création :19-06-1994
Fin d'activité :24-06-1994

Ses activités

Auteur du texte1 document

  • Food preservation by moisture control

    fundamentals and applications, [technical papers presented at the International symposium on the properties of water (ISOPOW)-Practicum II, held at Universidad de las Américas-Puebla, Mexico, on June 19-24,1994]

    Description matérielle : 1 vol. (XVI-874 p.)
    Description : Note : Notes bibliogr.
    Édition : Lancaster (Pa.) : Technomic publ. , cop. 1995
    Éditeur scientifique : Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Jorge Welti-Chanes

    [catalogue][http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37549506n]

Pages dans data.bnf.fr

Auteurs reliés

Cette page dans l'atelier

Sources et références

Voir dans le catalogue général de la BnF

Sources de la notice

  • Food preservation by moisture control, 1995

Pages équivalentes