Gustavo V. Barbosa-Cánovas

Langue :anglais
Note :
Professeur d'ingénierie alimentaire, Biological systems engineering department, Washington state university (en 1996)
Autre forme du nom :Gustavo V. Barbosa- Cánovas
ISNI :ISNI 0000 0001 1021 9135

Ses activités

Éditeur scientifique6 documents

  • Engineering and food for the 21st century

    Description matérielle : 1068 p.
    Description : Note : Notes bibliogr. Index
    Édition : Boca Raton, FL : CRC Press , cop. 2002
    Éditeur scientifique : José Miguel Aguilera, Jorge Welti-Chanes

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb38816251z]
  • Food preservation by moisture control

    fundamentals and applications, [technical papers presented at the International symposium on the properties of water (ISOPOW)-Practicum II, held at Universidad de las Américas-Puebla, Mexico, on June 19-24,1994]

    Description matérielle : 1 vol. (XVI-874 p.)
    Description : Note : Notes bibliogr.
    Édition : Lancaster (Pa.) : Technomic publ. , cop. 1995
    Auteur du texte : ISOPOW Practicum (02 ; 1994 ; Puebla, Mexique)
    Éditeur scientifique : Jorge Welti-Chanes

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37549506n]
  • Food science and food biotechnology

    Description matérielle : 338 p.
    Description : Note : Bibliogr. en fin de chapitres. Index
    Édition : Boca Raton ; London ; New York : CRC press , 2003
    Éditeur scientifique : Gustavo F. Gutiérrez-López

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb38978638r]
  • Innovations in food processing

    Description matérielle : XXI-260 p.
    Description : Note : Bibliogr. à la fin de chaque chapitre. Index
    Édition : Lancaster ; Basel : Technomic Pub Co , cop. 2000
    Éditeur scientifique : Grahame Warwick Gould

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb38827242f]
  • Novel food processing technologies

    Description matérielle : XIV-692 p.
    Description : Note : Bibliogr. en fin de chapitres. Index
    Édition : Boca Raton : CRC Press , cop. 2005
    Éditeur scientifique : M. Pilar Cano-Dolado, María S. Tapia

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb39117520p]

Auteur du texte4 documents

  • Dehydration of foods

    Description matérielle : XVI-330 p.
    Description : Note : Bibliogr. en fin de chap. Index
    Édition : New York ; Paris ; Albany [etc.] : Chapman & Hall : ITP , cop. 1996
    Auteur du texte : Humberto Vega-Mercado

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37549508b]
  • Food plant design

    Description matérielle : XXII-388 p.
    Description : Note : Notes bibliogr. en fin de chapitres. Index
    Édition : Boca Raton : Taylor & Francis , cop. 2005
    Auteur du texte : Antonio López Gómez

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb39962018z]
  • Introduction to food process engineering

    Description matérielle : 1 vol. (XXIII-697 p.)
    Description : Note : Bibliogr. p. 671-685
    Édition : Boca Raton (Fla.) : CRC press , cop. 2014
    Auteur du texte : Albert Ibarz

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb43858794b]
  • Unit operations in food engineering

    Description matérielle : 889 p.
    Description : Note : Bibliogr. p. 855-864. Index
    Édition : Boca Raton ; London ; New York : CRC Press , cop. 2003
    Auteur du texte : Albert Ibarz

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb38816202r]

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Auteurs reliés

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Sources et références

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Sources de la notice

  • Dehydration of foods / Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Humberto Vega-Mercado, 1996
  • LCNA (CD), 1996-06

Autre forme du nom

  • Gustavo V. Barbosa- Cánovas

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