Dimitrios Boskou (19..-....)

Pays :Grèce
Langue :grec moderne (après 1453)
Sexe :masculin
Note :
Ecrit aussi en anglais
En poste : Laboratory of food chemistry and technology, School of chemistry, Aristotle University of Thessaloniki, Grèce (en 1999)
ISNI :ISNI 0000 0000 3596 1056

Ses activités

Éditeur scientifique5 documents

  • Olive oil

    chemistry and technology

    second edition
    Description matérielle : 1 vol. (XI-268 p.)
    Description : Note : Notes bibliogr.
    Édition : Champaign (Ill.) : AOCS press , cop. 2006

    disponible en Haut de Jardin

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb41237654v]
  • Frying of food

    oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds, and high temperatures

    2nd ed.
    Description matérielle : 1 vol. (X-318 p.)
    Description : Note : Notes bibliogr.
    Édition : Boca Raton (Fla.) : CRC press , cop. 2011
    Éditeur scientifique : Ibrahim Elmadfa

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb42371490v]
  • Frying of food

    oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds, and high temperatures

    Description matérielle : XII-276 p.
    Description : Note : Bibliogr. en fin de chapitres. Index
    Édition : Boca Raton ; London ; New York : CRC Press , cop. 1999
    Éditeur scientifique : Ibrahim Elmadfa

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb38826465d]
  • Olive oil

    minor constituents and health

    Description matérielle : 1 vol. (XIV-229 p.)
    Description : Note : Notes bibliogr.
    Édition : Boca Raton (Fla.) : CRC Press , cop. 2009

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb41344708m]
  • Olive oil

    chemistry and technology

    Description matérielle : 1 vol. (VII-161 p.)
    Description : Note : Notes bibliogr.
    Édition : Champaign (Ill.) : AOCS press , cop. 1996

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb37544589z]

Auteur ou responsable intellectuel1 document

  • Olives and olive oil bioactive constituents

    Description matérielle : 1 online resource
    Description : Note : Includes index.
    Édition : Urbana, Illinois : AOCS Press , [2015]

    [catalogue][https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb451027284]

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Auteurs reliés

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Sources et références

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Sources de la notice

  • Frying of food : oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds, and high temperatures / ed. by Dimitrios Boskou,..., Ibrahim Elmadfa,..., 1999

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